torsdag 3. mars 2011

Da er det torsdag nok en gang å siste dagen som Tommy er hjemme hele dagen midt i uka, imorgen skal han innover å hente seg nye arbeidsklær og levere alt det gamle verktøyet sitt til den gamle dritt jobben sin.
Skal bli godt å få en gladere Tommy hjem ifra jobb enn en som er helt utslitt både psyikisk og fysisk..

I helgen har jeg lyst å prøve å få ryddet bort noen av lekene til gutta som ikke blir brukt i det hele tatt, å finne det frem igjen om ca en mnd. Så jeg får sett om det er noe de vil leke med eller om vi skal rett og slett gi det bort. Er ikke noe vits å ha en hau med leker som ikke blir brukt å tar opp en masse plass.
Å leker har de absolutt nok av hittil, de må jo selvfølgelig byttet ut når de er forbi baby og 2-3år men de kan jo brukes til da iallefall...

Skulle snart ha vert i sverige en tur igjen også for å kjøpt mere morsmelk til Lukas for herregud å han drikker/spiser om dagen. Han har jo brukt opp snart tre bokser siden forje gang vi var i sverige å det er ikke en mnd siden engang. Lille matvrake mitt kaller jeg han (noe han har etter pappan sin, forstår ikke hvordan han klarer å spise stor frokost, lunsj og middag å enda gå å være sulten etter kort stund.. hmm merkelig det der gitt).. Men Kim er slik som meg spiser litt hver dag, kanskje et helt måltid engang i ny og ne hehe, huff for noen rare unger jeg har..



Men verdens herligste små prinser <3


Siv

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...