tirsdag 1. oktober 2013

Organisering og planlegging av barnerom


Organisering av barnerom er ikke lett, gutta har så forskjellige interesser og ting de ekstra er avkjøkken ker til tider at det blir umulig å ha bare to-fire lekprøve åordne en eksrra ngelig slik jeg har prøvd på siden vi flyttet hit.
Men siden de ikke lenger har ett eget lekerom på 30kvm slik de hadde i det andre huset blir det vanskelig, siden soverommet vårt enda ikke er ferdig heller må alt være på guttas ene soverom og i stua (der det ee gjemt i puffer med oppbevaringsrom), noe som kan bli litt mye å rydde å ha alle barna på ett sted når Mathias sine favoritt leker er som regel nede og de ro eldste har leker i hele huset som de bærer opp og ned til mammas store ergelse når det ikke blir ryddet hehe... eller når de hae lagt det på andre steder enn det pleier å være og å jeg får skylden :-p

Heldigvis er kjøkkenkroken ferdig å den får ikke blitt flytt hit og dit :-) 
Å rolleleken med kjøkknet og mor & far leken er en av dems STORE favoritt leker.. 

Har fått ordnet kurver med alle kjøkkentingene dems under komfyren dems men må ordne en ekstra plass til pga den store kasse  får jo ikke plass under der. 

Skal prøve å ordne mer der imorge  tidlig før jeg må ta bussen til Årnes kvart over ni... men er jo oppe fem så rekker en del til da alikevel. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...