fredag 11. oktober 2013

Litt innkjøp til gutta


Igår ble en travel dag, men siden vi måtte innom senteret engang til for smarte meg hadde glemt å kjøpe bleier å to bleier holder ikke til både natten og etter morgenstellet på de to "bleiebarna" mine.
Så gjett om jeg ble frustrert nå jeg kom inn på rimi for andre gang igår å de hadde bare en liten pk med bleiene de bruker igjen noe så irriterende.
Så da ble det bare det også ble det en tur innom post i butikk for å hente pakken med klær til Kim, begge gutta har jo plutselig skiftet str på 1,5mnd.
Det er lenge siden Kim begynte i str 104 nå må han ha stor 104 eller 110 og Lukas hoppet nesten rett ifra 92-104 etter sommeren så fant ut det at han har brukt stor 98 nå siden juli men nå må han ha 104 for nå er det toppen 5cm som skiller de to i høyden.

Alle tre guttene fikk tre gensere hver og i pk på posten lå det 6 gensere og to bukser å fleece jakke til Kim i str 110 men den må vi bytte til str 116 for den var så liten i str at han fikk den nesten ikke på men tynn genser under.

Så var en fornøyd Kim som fikk lov å ha på seg skylanders genser i barnehagen idag, kjempe stolt tok han den på for den måtte han vise til bestekompisen sin og fortelle at den spillet hadde han sa han :)
Litt stolt mamma når han er så glad og viser så mye glede over å få klær hehe, bare pga at det er en skylanders figur på den hihi..


Noe av gårdsdagens innkjøp, utenom tre gensere som de bruker idag. 
De tre like planes genserene skal de bruke i barnehagen på onsdag for da er det fotografering i barnehagen å da skal de ta søsken bilder. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...