lørdag 19. oktober 2013

kvelds oppdatering :-)



Kvelden sniker seg rasker og rasker for hver dag som går i høst & vinter delen av året, dagene er mørkere og tristere men vi prøver å gjøre det koselig her hjemme med både levende lys, fyr i peisen og saueskinn og kosetepper har kommet godt frem :-)

Ikveld etter gutta sovna tok jeg og Tommy en jobb som jeg bare måtte få unna nå mens denne super paraceten fungerte litt og varmen i kroppen varte.
Vi fikk endelig gått igjennom alt av yttertøy sekkene i fra barnehagen og tatt ut sommertøy og sen sommer tøyet å lagt oppi høstklær og yttertøy som passer til denne kulden og evt søn som det er spådd her i helgen!  Å ut ifra det fant vi ut at det var flere ting guttene trenger nå og til våren igjen så fikk satt opp det på listen så får vi se hva vi får tak i nå og hva som kan vente til salget i januar :-)


Har fått ryddet opp litt i stuene også etter jeg fikk lagt Kim og Lukas idag, så da er det bare å vente på en ny dose i morgen med leker i hele stua :-p
Men håper vi klarer å finne på noe imorgen med dem, kanskje vi kan ta en duplo dag det er lenge siden eller kanskje vi kan finne på noe annet som vi ikke har gjort på lenge men vi får se hva guttene vil imorgen. Det er ikke så lett å få de med på ting de vil gjerne leke med favoritt lekene sine i helgen å det er virkelig blitt slik at mamma og pappa får ikke være med hvis ikke det passer dem akkurat der og da!

Men skal vel klare å lure dem med på noe, kanksje finne frem malesaker  og male med de siden dem elsker å male alt de kan :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...