mandag 4. mars 2013

Helgen over

Hei:-)

Nå er denne helgen over også å vi har brukt denne helgen både til sortering av flyttelasset, kasting av masse som vi ikke trenger, har plass til og som var ødelagt så nå er nesten hele containeren full allerede men vi har ikke starter å gå igjennom siste rommet som har esker osv ifra flyttingen så lurer på om vi egentlig får plass til alt oppi der.

Vi har også brukt mye tid sammen ned gutta denne helgen. For som jeg og Tommy er enig om er at de har hjulpet til med å gå igjennom sine leker og ting når det gjelder flyttingen resten har vi gjort når unga har vert borte eller sovet.
Har en av oss drevet med flytting utenom det har den andre vert sammen ned gutta og lekt med dem :-)
Jeg begynte med gangen igår siden vi har igjen maling ifra oppussingen av soverommet og kjøkkenet så tar vi gangen også :-)

Igår var vi i Sverige første turen på åtte mnd :-) så nå som vi har flytt nærmere Sverige blir det faste turer dit.
Det sparer vi masse penger på, igår fikk vi tak i pålegg som gutta elsker og vi pluss masse middagsmat og andre ting vi trengte så nå brukte vi litt penger der å slipper mange butikk turer her hjemme:-)

Har funnet ut det at hvis vi kjøper alt vi kan i Sverige så sparer vi imellom 3000-5000,-kr i mnd. Å det er mye penger.
For hvis vi kjøper alt av mat og drikke(iste, brus til Tommy, og caprisone til gutta) å alt av ting til kattene og noe tøy så sparer vi mye:-)

Tilbake til hjemmet så koste jeg og Tommy oss med film igår kveld, godt å endelig ha bredbånd igjen for 4år uten det har vert plagsomt.
Så takk for at vi endelig bor nære en slik mast denne gangen :-)
Så endelig har netflix'n og viaplay kommet godt til nytte både for oss voksne og gutta :-) denne helgen har jeg sett to filmer å det er uvant men var veldig godt :-)
Har dere slike ting på nette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...