tirsdag 29. mai 2012

Lørdag 26.mai - mandag 29.mai: Pinsen vår


Vår lørdag startet med to prinser som ikke helt var enig med mammaen og pappaen sin om at vi måtte ut på senteret for både og handle litt mat og for å endelig få skaffet guttene flere shortser.
Men de ville da være med hvis de fikk med seg momo på senteret for da slapp de tydeligvis å kjede seg sa Kim, men hehe det er alltid hun som pleier å bruke lengst tid der inne (tulle gutter)...



Fikk da tak i fire shortser til dem hver men da var de siste tre de hadde igjen så stygge at de ville jeg ikke prøve på dem engang, men det ble da dyrt nok for de åtte vi kjøpte for kom på 765,-kr så de vet å ta betalt for slike ting. En annen ting barnehagen gjerne ville ha til Lukas var sol-hatt/lue men prøv og fortelle dem at Lukas får ikke på seg de str de finnes i, prøvde alle jeg fant på de to butikkene som selger det på senteret men de hadde ikke hans str for han måtte ha to str større en den største str de selger så da får barnehagen bare holde seg til den tynne luen og capen han har i barnehagen som vi har sagt hele tiden, eller så får de dra rundt til de finner en som passer han for nå har vi lett lenge nok uten noe hell..

Mens vi var på senteret snakket jeg og Tommy om hva vi skulle finne på etter vi var ferdig der siden det er helt umenneskelig å være hjemme om dagen i sola, for selv om vi har opp alle vinduene eller er i skyggen kommer vi ikke under 30grader uansett så det går virkelig inn på humøret til guttene.
Så vi fant ut at vi skulle dra til ett badested på Jessheim, men siden det nærmet seg middagstid kjøpte vi med engangsgrill, pølser og en pk hamburgere så vi grillet det der noe vi alle syns var veldig koselig utenom Tommy som syns det ble litt stress.
Men han elsket å bade og leke med guttene i vannet og vannkanten da var alt  stresset glemt på 1-2-3..!
Men siden ikke turen var planlagt ifra før fikk jeg ikke  med meg kameraet mitt så ble bare mobil bilder men den dumme mobilen min vil jo ikke legge bilder over til datan så blir snart gal, har sendt over alle bildene til Tommys mobil men han glemte å legge de over til datan igår kveld så da får han gjøre det ikveld eller imorgen når guttene er i barnehagen.
Så får vi se om det blir noen bilder som kommer ut her inne, men er ikke så glad i å legge ut bilder av guttene der de er lett kledde eller nakne for det er for privat og siden de er så små syns jeg ikke det passer seg på en blogg for man vet aldri hvordan mennesker som er der ute..

Siden det ble en lang dag og vi rett & slett glemte tiden var klokken kvart på sju når vi endelig så på klokken så da ble det til at vi ble med til mamma og lå over der.
Noe guttene elsket, kjempe fint at de har så mye skifte tøy, reisesenger og leker der så vi slipper å ha med den kjempe kofferten/bagen hver gang guttene eller alle sammen skal være der.
Så siden guttene elsket og være der å badestedet ligger bare maks fem minutter unna henne ble vi der helt til i går så guttene har stor kost seg på stranden to dager på rad og fikk en slappe av dag hos momo der vi ordnet til taco middag og koste oss med det som takk for at vi fikk være der.

Igår når vi kom hjem var det første vi gjorde var å legge guttene som hadde fått kvelds stell hos momo før vi dro derfra, så Kim sovnet i bilen og våknet ikke når vi stoppet hjemme så han var det bare og bære opp i sengen sin. Men Lukas våknet og skulle ikke sove uansett hva vi prøvde på så han sovnet ikke igjen før to timer etter vi kom hjem så ble en "lang" kveld enn normalt. Men han sov da før halv ti så man skal jo ikke klage da.
Etter begge guttene hadde sovnet fikk jeg og Tommy pakket ut det vi hadde med til mamma og det vi fikk med ifra henne som hun hadde funnet igjen i boden som hun ikke lenger trengte.
Å det var en del siden hun nettopp hadde "ryddet" der inne siden hun hadde funnet frem ting hun hadde passet på for en venn av familien som har drevet og flyttet en ukes tid nå så endelig er han vel snart ferdig med å få på plass alle tingene sine.
gleder meg iallefall til han og kjæresten har blitt ferdig så man kan reise og besøke dem å se hvordan de har fått det :-)


Men dette var litt om vår pinse langhelg, så stopper her jeg for er ikke mer og fortelle syns jeg akkurat nå som jeg kommer på iallefall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...