onsdag 23. mai 2012

Familie kalender dag 1



Dag 1

Bruk litt ekstra tid på kjøkkenet idag og lag middag sammen (hele familien).
Fordel oppgaver og lag enten en lett og grei middag eller en litt bedre middag sammen.

På menyen her hjemme sto det hjemmelaget pai og salat.
Så Kim hjalp meg med og lage røren som skulle være oppi paien, han fikk lov til å hjelpe til med å måle opp melken, ost, skinken og rørte alt sammen.

Mens Tommy og Lukas kuttet opp salat, tomat og ordnet mais til salaten, pluss at de kuttet opp sitron til isvannet vi  skulle ha til middagen.
Mens vi ventet på at paien skulle bli ferdig vasket vi av spisebordet og dekket det på alle sammen, guttene fikk legge gaffel på plassen sin og hjalp til og velge glass og tallerken vi skulle bruke.
Guttene koste seg kjempe masse og hele familien fikk en kjempe koselig stund sammen, pluss at guttene satt så rolig og stolte ved bordet og spiste maten sin så pent og Kim sa at han skulle hjelpe mamma og pappa hver dag fremover.

Å ha en slik dag en dag i uken eller i mnd er ikke vanskelig og klemme inn i en vanskelig timeplan og det er en vinn, vinn situasjon for hele familien :-)
Hvis det også er mulighet for det ta med barna på handleturen for å handle inn til denne middagen og la de finne frem ting dere skal bruke.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...