lørdag 22. februar 2014

Helg..!


Helg er ett hellig ord her hjemme, da er det kvalitets-tid sammen med familien som gjelder.
I helgene får man endelig lov til å slappe av litt når man står opp, kanskje nyte en barnefilm i sengen før man begynner å ordne seg for å gå ned for å ordne frokost å begynne med herje lek med engang man har lukket opp øynene.

Helgene liker også barna veldig godt for da får de alltid en liten yoghurt frokost før vi ordner med brød og pålegg en liten stund etter de er ferdig med yoghurten sin.
På lørdag og søndager pleier vi å lage noen bedre frokoster som havre vafler, pannekaker, egg & bacon, eller at vi koker egg som vi koser oss med på nystekte rundstykker.

 


Også får guttene sjokoladepålegg på brødskivene i helgene hvis de ønsker det <3

Her hjemme i helgene så er det ofte barna som får valg mellom aktiviteter og andre ting som er alternativ for de ulike dagene eller så kommer de med forslag å vi gjennomfører det :-) 

Idag fikk gutta nytt spill som Kim har sett på side det kom ut, å Idag pga tilbud til 300kr ifra før pris 699kr fikk han det.
Jeg forsto ikke helt spillet men var ikke så lett å forstå alt på den ene halvtimen vi prøvde det før middagen var klar. 

Vi har laget rundstykker Idag også, nok engang en førstegang med laktosefri produkter men de var like gode heldigvis. 


Barna fikk også kose seg med hver sin frukt tallerken Idag også når de koste seg med litt barneTv etter tre timer med løping og aktiv leking så Kim var så rød i hele ansikte at han kokte bort :-p 
Sund og god Helge snaks :-) 

Nei nå er det klart for leggetid på minstemann også er det klart for barnebrettspill med Kim og Lukas før de skal legge seg <3 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...