fredag 28. februar 2014

Dagen med opp og ned turer..



Idag har vert en dag med barn med opp og ned turer på humøret, de la deg alt for sent igår å da blir dagen etter en dag fra opp og ned land i humøret. 

Våknet med smil om munnen pga karneval dag i barnehagen, men mamma fikk ikke lov å ta bilder for det hadde de ikke tid til eller lyst til. 
Lukas måtte jo bli hjemme pga karantene tid på 48 timer selv om han bare kastet opp engang på torsdag, dumt han gikk glipp av en slik dag med masse kos og moro. 

De hadde iallfall kost seg masse Idag, de hadde hatt stor samling for hele barnehagen på allrommet der de hadde danset, fått potetgull og godteri. 
Å Mathias sin AVD lagde vafler til frukt måltidet så der koste de seg veldig :-)

Så perfekt dag ved henting også men når man skal våge seg på butikken med tre slitene barn, da ber man om bråk. Ikke ville de hjelpe til slik de pleide på slutten og de ville ut i bilen igjen for å slappe av og sove sa de. Så fikk gått raskt igjennom butikken og de fikk saft is ved kassen som belønning for at de var med hele butikk turen selv om de var trøtte og slitne. 
Så i helgen må vaskemaskinen brukes flittig å vaske alle ytterklær de hadde på Idag så de blir rene og pene uten isfjellet på til mandag :-) 

Når vi kom hjem igjen var de over glad, de skulle inn med engang å leke brannmann Sam og leke med dukkehuset så det var en drøm å rydde bort varer og lage middag. 
Men middagen ville de nesten ikke røre, hehe typisk når de har fått varm mat i barnehagen er middagen håpløst. 

Men de spiste da litt og fikk gå ifra når siste mann av de tre var ferdig. Da var det leking og to lille prinsesse episoder før kveldsmaten som gikk ned på en- to- tre! Havregrynsgrøt går ned så det suser :-) 

Å badingen og ellers av kveldsstellet gikk fint, Kim sovnet med engang han la seg så jeg fikk alene tid med Lukas så vi leste hele den rød store lillesøster boka :-) 
Det var kos å ha han på fange, lese og se på alle bildene sammen <3 

Så her i huset er det klart for litt spilling og litt kylling til kveldskos på oss voksne <3 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...