onsdag 15. januar 2014

Tirsdag, henting og butikk!


Selv om man er syk settes ikke hele livet på pause, barna kommer først uansett. 
Så når Tommy sluttet igår var det å være med å hente mine kjære prinser i barnehagen <3 
Varmer like mye hver gang de løper mot deg med store smil om munnen og skal opp for klemmer - skal vise deg hva de gjør mens du må være der eller rett igangen å kle på seg...
Mase om hva de vil gjøre når de kommer hjem, mamma kan vi leke brannmann Sam men du lager mat?
Mamma kan vi se barneTv med engang vi kommer hjem? 
Pappa kan vi spille sammen ? 

Herlige barn, er så glad de koser seg hjemme :-) 


Blir noen timer med smått husarbeid, dupper og timer på sofaen med pleddet når formen er elendig. 
Men lille glemske meg glemte av handlelappen hjemme på mandag å glemte helt av frukt, for Tommy mente det var nok igjen til helgens innkjøp. Men det var det ikke tre grønne epler og to røde var det som lå igjen, det holder til toppen to normale dager men ink turer i barnehagen når de har med seg fruktboks blir det for lite. 
Så etter henting av gulla ble det rett på butikken for å handle frukt - ble røde epler, grønne epler, bananer og druer. Appelsinene og pærer så ikke særlig gode ut denne gangen så lot de ligge, ikke hadde de igjen blåbær, jordbær eller bringebær heller men det er ikke krise. 

Mine frukt elskere :-) slike fruktfat går det nesten ett av hver dag i helgen, litt mindre midt i uken siden de spiser frukt i barnehagen også kl halv tre. 


Æsj ligger her å snufser å er ikke klar for å gå med igjen for å begynne med bretting av klesvasken men det må gjøres. Også er det tid for antibiotika kl 08 så bare å kaste seg ned! 

Ha en fin onsdag 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...