søndag 5. januar 2014

Mange ting på engang ;-)


God morgen. 
Klokka er allerede kvart på åtte og jeg våknet at Mathias ikke fant smokken sin men med engang han fikk den sovnet han igjen pluss at de to store sover enda også så en litt sen start på dagen er ikke hver dag. 
Imorgen er det opp klokken fem igjen for oss voksne og halv seks for barna, så får nyte helgene fult ut :-) 

Er i tenke boksen på hva vi skal finne på Idag med gutta, de har mast om å fortsette med duplo verden som vi bygde opp for dem igår. Siste gangen alle duplo hus og sett var oppe var siste mnd vi bodde i gamle huset så er nesten ett år siden, de har jo lekt masse med duplo men ikke med slik alt egentlig skal se ut :-p Lukas elsket bondegåren med alle dyrene, han satte igang en herlig rollelek med dem :-)
Kim klarte ikke helt å bestemme seg så han lekte med bondegården, så politistasjonen, legekontoret/sykehuset, så brannstasjonen også Jack og sjørøvere duplo :-p alt gikk på rundtur. 
Mathias han elsket også duplo dyrene og la seg på magen med Lukas og små lekte med han litt før han fant cars settene og lekte med de en god stund :-) 

Vi spilte Wii spill med de en 30-40minutter igår også noe som har blitt en fast familie aktivitet i helgene, det eller brettspill. Men denne helgen ville de spille Wii istedenfor brettspill, til å med Mathias satt og lo & fulgte nøye med på hvordan bevegelser osv hans brødre og vi holdt på med. Bra Wii spill har bevegelser på seg så man ikke blir sittende i evigheter. 
Fra vår siste brettspill kveld etter Mathias la seg :-) 

Vi koste oss igår med vaffel lunsj også isteden for store bakeprosjekt siden gulla var så opptatt med å leke med Tommy. 
De elsker når vi virkelig lever oss inn i leken med dem så ble en kort vaffel lunsj på 10 min :-p 

Mathias sov når alt var klart :-( men han fikk kose seg med engang han våknet da ble det vaffel og solrik på ham også :) 
Syns slike ting er så greit å ordne for da blir dette også lørdagsgodt isteden for masse annet godteri, potetgull og annet snop. 


Fått begynt sakte men sikkert med å fjerne jula her hjemme, har fått ned juletreet men mangler alt annet så lenge men venter på pakken fra sparkjøp med nye gardiner og små pynt til kjøkken og stua :-) 
Også vil jeg at all den fine julepynten gutta har laget som jeg er så stolt over skal få være fremme litt lenger :-) 
De er så flinke til å lage ting og elsker formingsaktiviteter, og nesten alt av tegninger, malerier, gipsfigurer og Trolldeig ting blir tatt vare på :-) 


Forje uke kjøpte jeg hvite kopper og tusjer til å tegne på porselen mm og lot guttene lage seg kopper :-) 
De ble jo så fine :-) 


Så fine kopper og tegninger :-) 

Nei dette innlegget ble det litt av vert i, men håper dere likte det selv om det ble litt rotete :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...