lørdag 18. mai 2013

Varme lørdag

"God kveld"

Nå er det lørdag igjen! 
Denne lørdagen har gått både sakte og fort. Her hjemme har vi vert oppe siden klokken viste nesten halv seks, da var det bare å stå opp.
Vi klarte å underholde og holde gutta inne til klokka var kvart over åtte før de maste og maste om å gå ut å leke, de hadde jo allerede ordnet seg for dagen så det var ikke noe problem men ville unngå å slippe løs diskusjon og trass banden så tidlig så dem ikke skulle vekke hele nabolaget før klokken var ni. 

Dere kan forestille dere Lukas (som er verdens mester i trass når han er trøtt, sulten, tørst eller sliten å når klokka nærmer seg 10-11 da er han som regel veldig trøtt eller sliten). Som gjerne vil ha den spesielle leken eller leke traktoren å den skal også Kim som regel ha også så vi må være fredsmeglere om de sakene selv om de har som regel to av hver ting. 


Ente iallefall opp med at vi gikk ut tidlig, tok de med til trampolinen å det gikk kjempe bra, de lekte iallefall bra sammen helt til jeg måtte inn halv 11 for å legge Mathias. 
Nabo gutten kom innom like før jeg gikk inn til guttas store glede.

Laget lunsj til gutta ute idag, smurte på noen brødskiver lag på pålegg og pyntet med agurk. Også lagde jeg noen vafler så de fikk virkelig kost seg litt :-) 

Etter lunsj fikk de lov å bade litt alle tre i det lille bassenget sitt.
Å det likte de virkelig godt, var nok veldig behagelig å kjøle ned kroppen i lunket vann når det viser 28,7 grader i skyggen klokka 13. 

De badet iallefall en god stund før vi måtte dra å kjøpe brød for helgen og resten av uken. 
Å butikk turen gikk også greit fikk tak i melk og brød mens Lukas, Mathias og Tommy satt i bilen mens jeg og Kim løp inn, Tommy satt i bilen med alle vinduer og dører oppe siden både Mathias og Lukas hadde sovnet på vei til butikken å ville ikke våkne bare sove. 
Men var inne bare i maks ti minutter så det gikk strålende :-) 

Resten av dagen har gått til avslapping ute, leke med gutta og middag, kvelds og legging av gutta. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...