onsdag 15. mai 2013

Hei fra rydde kroken


Beklager så mye fravær de siste ukene men dagene har gått bort til røde dager, opprydding og gjennomgåing av alt vi har. 
Vi har mer eller mindre brukt alt av vår tid til å gå igjennom alt vi fremdeles ikke har pakket opp og alt vi egentlig har i hele huset, for vi har satt ett mål for mai å det er å bli kvitt alt vi ikke trenger, er ødelagt eller ikke vil ha lenger som bare tar opp plass. 
Så imorgen går første tur til fyllingen med det som skal kastes så ikveld skal vi gå igjennom rommet som ikke er ferdig enda så vi kan bli kvitt en del der også. 

Mange av mine timer og dager har gått til organisering, oppussing og gjennomgåing av alt på rommet til Kim og Lukas så nå er jeg snart i mål etter snart 2mnd! 

Men er ikke alltid like lett å ordne barnerommet til de for nå har de ikke lenger ett eget lekerom så alle leker er jo på dems rom så må finne gode løsninger å bli kvitt alt som ikke blir brukt og er ødelagt :-)) 
Har fått gått igjennom masse leker og masse klær som ikke passet til de lenger så har fått byttet ut det og lagt bort det som kan arves videre :-) 

Siden vi har solgt unna ett ubrukt lekekjøkken og kura senga som Kim ikke ville bruke Pga høyden dro vi til ikea å lot de velge ut oppbevaringskasser og ting til rommet sitt som passet inn å det ble kjempe bra. Å jeg har vert på butikken å kjøpt klistremerker til vegg som vi har hengt opp i dag så nå er vi snart i mål :-) 

Nei nå skal jeg legge bort mobilen å finne frem ryddelysten å få gjort litt.. 

Ha en god kveld :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...