torsdag 18. juli 2013

Skogstur og masse kos

Igår hadde vi "ut på tur dag", vi startet dagen med forkost og leking på rommet til gutta med tøfferud banen dems :)

Så tok vi turen til jorsbær steded på Årnes der det er selvplukk, så vi koste oss med plukking i ca 1 time, det var det vi ca brukte på å fylle en kasse med bær :)

Etter jordbær plukking ble det en tur til bestefar med gutta siden de ville være der mens vi dro hjem å ordnet sekkene og bæremeisa klar til skogstur.
De jo ikke mer enn 50 mimutt fra vi dro fra han til vi var tilbake hos han noe gutta syns var alt for liten tid sammen med han.
Men siden Anita skulle være med på  tur kunne vi ikke la hun vente i flere timer så da måtte vi tåle litt små gråt på veien til møteplassen :)

Tok ikke lang stund før gutta gledet seg over turen heller siden møte plassen var skolen med en stor lekeplass, så ble leking en stund før de ville ta på sekkene sine å gå innover til skogen men når vi kom igang koste de seg veldig :)

i skogen gikl vi til en lavo som jeg sier som Tommy mener er helt feil å si siden det heter lavvo o følge ham. så han kaller det sikkert rett men jeg får si som Kim jeg sier det sånn!! 

vi koste oss med å grille pølser og fant mange ting i skogen som vi skal lage bilder og kort av.

på vei tilbake måtte vi stoppe på lekeplassen igjen å der ble vi i 1,5time før vi endelig kom oss på vei hjem igjen, så stakkar Lukas var så trøtt og sliten at han tok natta i bilen på vei hjem igjen :) 


Idag har vi vert hjemme å vert mye inne pga varmen slår gutta helt ut om dagen.
men de har blitt skjemt bort litt med pakke med bøker jwg bestille fra bokklubben så det har vi kost oss med helt til momo kom på besøk for å levere flere figurer til Kim sitt spill som endelig hadde kommet etter at vi bestilte det forje uke :) 
Så han ble hoppende glad for at han endelig kan åpne alle brett å spille mye mer :) 

Gutta fikk også en liten gave av momo som var på tilbud, nemlig telt så nå skal vi på telttur, iallefall tommy og kim og Lukas :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...