lørdag 20. oktober 2018

Middagsplan uke 43


Uke 43 allerede og den tredje uken med vår fire ukers middagsplan denne gangen! Så til uka må vi sette oss ned å lage en ny fire ukersplan. 

I kveld har jeg gått igjennom kjøleskap og skap for å finne ut hva vi trenger, det var ikke mye siden jeg pleier å gå ut fra det vi har hjemme eller som er på tilbud. Vanligvis pleier jeg å gjøre dette på søndager da vi har «kjøkkendag» der vi rydder og vasker kjøkken samtidig som vi finner ut hva vi må handle inn eller ønsker å kjøpe så jeg eller Tommy handler inn eller henter bestilte varer på mandager. Men imorgen har Tommy cupvakt for fotballen så da måtte vi flytte den til i dag. 




Middagene som er på mandag, onsdag og fredag har guttene valgt selv siden de er «kokkene» disse dagene. Da er det mamma/pappa tid på kjøkkene som de elsker. Det har vi hatt siden de var 2år, de elsker å hjelpe til med matlaging og baking så det har blitt en del av hverdagen for de å hjelpe til. 


Middagsplan uke 43


Mandag - Reste Lasagne med salat og brød 


Tirsdag - Fiskekaker, potetmos og grønnsaker 


Onsdag - Taco (restene blir taco i matpakkene)


Torsdag - Fiskepinne middag 


Fredag - Kylling middag


Lørdag - Hjemmelaget pizza 


Søndag - Hjemmelagde kjøttkaker, poteter og grønnsaker 



Det vi trenger til denne middagsplan er melk, potetmos og litt mer grønnsaker da vi spiser mye grønnsaker til fiskemiddager, potetmiddsger og søndagsmiddagen. 

Det går også en del gulerøtter og frukt i løpet av en uke både til frokost, lunsj/matpakker og mellommåltider. 

Pålegg har vi nok av denne uka :-) 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...