torsdag 4. oktober 2018

Høstferie


Imorgen er det siste dagen i høstferien før helgen, på mandag er det tilbake til skolen. 
Det eneste som er dumt er at vi ikke har fått gjort noe spennende i ferien siden Tommy egentlig skulle ha jobbet men ble heller sengeliggende med sterk forkjølelse. Og huseieren kom med plutselig beskjed om at de skulle gjøre ting inni huset, så alt gikk liksom rett vest :-( 


Neste år må vi prøve å få funnet på noe hvis vi har muligheten. Vi vet ikke hvordan noe blir nå pga mamma/pappapermisjon og om Emma får barnehageplass eller ikke. Må vi bruke opp all ferien før sommeren kommer osv. Så det får vi ta som det kommer. 


I dag og morgen skal vi bake kanalboller og sjokoladekake siden vi skal ha familiebursdag for Lukas på lørdag siden han har bursdag neste fredag. Barnebursdag skal han ha neste lørdag, så da blir det full fart hver helg fremover. 

Vi har begynt med noe gutta kaller matgrupper, det syns de var gøy. På mandag delte vi oss opp i to grupper, jeg og Lukas & Mathias og Kim. 
Vi skulle lage muffins. Den ene gruppen lagde sjokolademuffins og den andre sitronmuffins. 
Meningen med gruppene er å lære barna å samarbeide enda mer, lære å bruke kjøkkenredskaper og bruke matte på kjøkkenet :-) 



Jeg hadde lager en lettere oppskrift så den skulle passe både for Mathias som nettopp har begynt i første klasse og de to andre i 3 og 4 klasse :-) 

De var flinke til å lese oppskriften og til å samarbeide :-) 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...