fredag 31. august 2018

Snart en ny årstid...

I morgen er det første september, det begynner å bli høst. Det begynner å bli kaldere og kaldere når vi står opp, og vanskeligere å kle både gutte og lille Emma rett. Det som er best på morran når vi må dra til skolen blir som regel for varmt på dagen. Men vi finner ut av det til slutt, høsten er en vanskelig tid for yttertøy for været skifter så fort... 

Jeg har kjøpt inn noe yttertøy til Emma så håper det holder, også er vi så heldig at mamma skal strikke Marius sett til hun så det vil holde henne god og varm. Var med å valgte ut farger på garnet i dag så gleder meg til å se den ferdig 😊 
Gleder meg til å vise dere når hun skal ha den på når den er ferdig. 


Det er litt rart å ha baby igjen på denne årstiden, vi som begynte å få litt store barn var vant til litt mer egentid når gutta var på skolen, treninger og hos venner osv. Mens nå er det noen som virkelig må ha deg 24-7. Så ikke like lett å bare ta en fem minutter engang, og dagene nå er så hektiske at høst kos med levende lys og te koppen med en god bok kan man glemme så lenge. 

August og september er noen av de verste mnd for familier med barn. Det er x-antall foreldremøter, oppstartsamtaler, oppfølgingtimer og andre oppfølginger som må gjennomføres. 

Bare nå på tre uker skal vi igjennom 4 foreldremøter (hadde vert bare tre men siden Tommy er foreldrekontakt for 3 klasse ble det et ekstra). 

Så gleder meg til ting blir litt roligere om noen uker før alt starter opp igjen til jul... 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...