torsdag 11. oktober 2018

Tar det noen gang slutt.?!

En ting jeg syns er fryktelig kjedelig er klesvask, det er en helt grei jobb MEN jeg føler at jeg aldri blir ferdig! 

Når den ene skittentøyskurven er tom kommer det gjerne tre nye samme dagen, det er en evig runddans med seks personer i huset. 

Møkkete treningsklær, gjørmete & vått yttertøy og enda mer hverdagsklær. 
Lurer på hvor mange runder den vaskemaskinen har hatt de siste fire årene, ikke rart vaskemaskinene våre blir tidlig pensjonister og må vrakes - de blir jo utslitt lenge før oss. 


Idag var det K som kleskurv som skulle vaskes, eller det var egentlig hans tur for flere dager siden. Men det som er så fint med slike «før-tenåringer» er jo at de tester grenser og ikke vil høre på mamma hele tiden så kurven skulle vert nede for tre dager siden men nei den sto fint på rommet helt til i dag tidlig når han plutselig manglet bukse... 

Hmm har har jo en god del bukser så hvor alle de buksene tar veien kan man lure på. 
Problemet er vel heller at han legger rene bukser Tim vask fordi de ikke er oppi skuffen etter en travel morgen eller ettermiddag da han leter etter noe spesielt også havner halve skuffen med klær på gulvet i steden. 


Men nå er det en nyvasket hau brettet og klart. Og et helt stativ til er fult, så da kan vi kanskje vaske noe klær til mamma og pappa i helga 😛



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...