torsdag 16. juli 2015

Hunderfossen


Hei alle sammen

Igår tok vi turen til Hunderfossen sammen med min mor og gutta. Turen ble litt lenger enn vi hadde forestilt oss så neste gang blir det nok ikke bare en dagstur. Dessverre var det regnvær store deler av dagen, men vi var klar for det å guttene hadde på seg regnklær og støvler i parken.

Det som var mest skuffene over parken var at vi hadde fått feil informasjon i forhold til hva og hvem som kunne bruke de ulike aktivitetene og åpningstiden. Jeg hadde ringt på forhånd for å avklare hva guttene kunne og ikke kunne ta for å sammenligne Hunderfossen og Lilleputthammer som var valgene.
Dessverre sto de to minste mye med tårer i øynene og gråt var ikke til å unngå da de så ting de ville gjøre men ikke fikk lov til å ta siden de manglet 1-5cm på å ta akkurat den. Rart jeg får beskjed om at den og den karusellen eller det kan de ta også får de ikke lov alikevel.

Men vi gjorde det beste ut av dagen, og når vi til slutt fant en stor lekseplass de siste 50 minuttene var dagen allerede slutt og barna rakk nesten ingenting av det de ønsket å gjøre der. Men de gikk iallefall ut av parken med et stort smil når vi skulle hjem utenom Kim som var skuffet over at vi ikke fikk ordnet tur i slottet.

Dagen vår i bilder: 

Bilder fra traktor tur med meg, og spisestedet vertshuset. 


Kim og Lukas fikk lov til å kjøre lastebiler, det var dagens store høydepunkt for dem :-) 

Vi fant en ballbinge 15 minutter før stengetid den falt i god smak for Mathias :-)


Traktorturen inneholdt informasjon og videoklipp som barna elsket, negative var at vi sto i kø i 40 minutter for en tur som varte i fem minutter. Det slukte veldig mye av tiden vår. 


Det regnet store deler av tiden, så når det var lange køer løp de heller i vannpytter. 


Det lille røde toget som Mathias og Lukas kaldte det :-) 

Har dere barn som liker karuseller, så ville jeg heller ha anbefalt dem for barn i mellom 95-120cm. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...