lørdag 17. november 2012

Oppskrift: Sivs hjemmelagde Pai


Paibunn oppskrift: 

Ingredienser:
225 g hvetemel
100 g smør/margarin
1 egg 

Kna alt dette sammen til en sammensatt deig, la deigen hvile i ca 30 minutter før du kjelver den ut eller klemmer den i formen du skal bruke..

Så heller du oppi fyllet du skal bruke ;-) 


Sivs Kylling&bacon fyll:

5 egg
1,5 dl mat fløte eller lettmelk for mindre fett.
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
litt purre-løk
100 gram kylling kjøtt i små stykker/terninger
50-100 gram kuttet bacon
50-100 gram revet ost 

Du kan lage egne mål for kylling, bacon og ost bare det ikke blir for mye fyll så paien ikke blir for full for da kan den bli dårlig stekt.

så heller du fyllet over i pai bunnen som du har lagt i pai formen/e


forehåndsvarm ovnen til 200 grader på over og under varme, når ovnen er varm setter du paien midt i ovnen i mellom 35-45 minutter avhengig av hvordan din ovn steker ...


server med hvitløksbrød og salat så har du en herlig middag :-) 
Eller ta bare et pai stykke til lunsj eller kvelds ;-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...