tirsdag 8. oktober 2019

Middagsplan

Vi har hatt middagsplaner så lenge jeg kan huske så det er lettere å handle inn og kjøpe inn det man trenger og ikke mer eller mindre. 

Men vi har variert mellom å ha 14 dagers planer og mnd planer. Nå har det fungert best med mnd planer for oss nå når dagene er fult opp fra morgen til kveld (leggetid for min del). 

Vi har også faste innkjøpsdager da handler vi inn enten fysisk på butikken eller på kolonialen.no, spesielt de ukene det skjer mye er det et godt alternativ. 


Meny uke 41 

Mandag - spagetti, kjøttdeig og spagettisaus m/ revet ost

Tirsdag - hjemmelaget lapskaus med pølsebiter 

Onsdag - tomatsuppe med makaroni (rester av lapskaus hvis noen heller vil ha det). 

Torsdag - Fiskegrateng, poteter, gulerøtter og sø

Fredag - Hjemmelagde hamburgere og hamburgerbrød med salat & dressing 

Lørdag - Lukas bursdag så hans valg, ikke fått svar på hva han vil ha enda. 


Søndag - 


https://drive.google.com/uc?export=view&id=1i5JXfRxC9cs1tohXmTEZSW9hHnWoBUmr
Dagens middag ble til morgendagens «lunsj» eller rettere sagt etterskoletid mat. Da er det bare for barna å sette bollen i mikroen å varme den opp, mens vi er på jobb ❤️
Hvis ikke vi har middager som får rester lager jeg andre lette retter ut fra hvor lang tid de må være alene før en av oss kommer hjem. Men heldigvis pleier det aldri å være med enn 1,5time. Så det varierer mellom rester, brødmat, lefser med pålegg, yoghurt med med tilbehør eller grøt som regel. Å ofte får de en boks med oppdelt frukt som de kan kose seg med mens de gjør enkle lekser eller får lov å se på en film. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren.
Husk kommentarer som er slemt ment blir slettet med engang...